DE2JAY

Az első saját podcast műsorom béta adása, melyben állandó vendég @DZSILLIDZSII

Egy napsütéses őszi napon kezdődik a történetünk, vagyis annál régebben, de erről később… Szóval összedugta fejét a két dali, hogy a saját tapasztalásainkról kéne beszélni egy nagyobb publikumnak, hátha ők is meglátnak benne valamit, ami enyhén pislákoló parazsukba energiát lehel és elkezdődik a megvilágosodásuk egy saját perspektívában…. Tehát ha szűken kéne összefoglalni, ez a podcast 2 ébredező lélek kómás dialógusa. Megemlítve emellett, hogy interaktivitásunk is jó úton halad és egy jó kis közösség épül majd ezekben a ködös időkben!

Möbb mint 1 hónap tellt el az első adás óta, amit a Twitch-re lőttünk fel az élők éterébe. Sajnos a bakik halmaza jellemezte, de ezért csináltunk, hogy ezt is megéljük. Kiraktuk magunkat a komfort zónánkból. Figyelmetlenségünkre vágni kellett, a vágási munkálat teljesen elhúzódott, de most gyeplőt fogva teszem fel őket folyamatosan, ahogy elkészülnek 😉

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .