DE2JAY

Elstartolt tegnap délután a második szóló zenés videóaynagom, amelyben Kain-t kérem fel közreműködni.

Ez a szerelemprojekt nagyon hamar elkészült a korábbi Ha lenne gitáromhoz képest, mivel az több mint 1 évig tartott.

A "Ha lenne gitárom" 2021 májusában írodott zeneileg, és rengetegett pergett a saját lejátszómban instrumentális verzióban mielótt a publikálás felé vette volna újtát. A Projektneve "Májusi eső" volt, egy májusi esős napon keletkezett az az alap dal, amelyből végül a klip is forgott.  Mark Rebillet munkássága felbátorított, hogy kipróbáljam a hangom. Ennek eredményeképp született egy angol haladzsa is, ami "csak" jól szólt, semmi értelemmel. A magyar szöveget ezután faragtam be a "jó FLOW"-ba, és adtam neki értelmet, amihez DZSILIDZSII segítségét is kértem mihdhiába, mivel más nagyon így se fejtette meg miről szól a dal szövege.

A „tanulva” a visszajelzések hiányából egy jóval könnyedebb szöveges résszel készültem nektek és kb. az első, ami eszembejutott már fel is karcolódott a dalra. Még kritikát is kaptam hozzá, hogy miért nincs befejezve a mondat, vagy hogy miért madár’t ragozok, de nem törődve semmivel ez érzelemből így jött, és hadszóljon.

A "Láttam az égen" egész klip teljes munkaideje vágással és mindennel együtt nem tartott addig, míg a korábbit csak leforgattuk. 

Az alap hangulat megteremtése után Kain-t felkértem, hogy egy szólót aprítson nekem a dal végére, ami egyszerűen hidegrázást okozott akkor is és azóta is, ahogy a helyére is került a dalban. Ide még egy kis kulisszatitok, hogy annyit gyakorolt, hogy a stúdiónapra alig maradtak ujjai.

A forgatási napon megküzdöttünk a nappal. Én már csutak voltam mire Kain részeit felvettük, nekem még egyszer ki kellett menni forgani, amiből ugyancsak a felvételek 90%-a kuka lett, nem lehetett megmaradni a napon szó szerint.

Kain ahogy gitározik a "Láttam az égen" Klipben

Még rengeteg kihagyott ziccert rejt a dal, de próbálok már a következő projektre koncentrálni és hozni nektek az új hallgatnivalót.

Egy jó hozzászólás jó lenne

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .